今日は二年生と一年生の球技大会でした。球技はドッチボールでした。どのクラスも最後まで気を抜かずに一致団結しました‥。優勝は2−A 、準優勝は2-C , そして3位は1−Cでした。
午後は有志バレーボールを行いました。
優勝はオヤマダズ、準優勝は山田ファイターズそして3位はチームマニュエルでした。

Today the first and second year students had their first ball game tournament . We played dodge ball . Every class did their best till the end and showed teamwork.
1st place was 2-A , 2nd place was 2−C and 3rd was 1-C.
In the afternoon we did a volunteer Volleyball tournament. The winner was the Oyamadas followed by yamada fingters and Team Manuel